Thètahealing, coaching en reading

Thètahealing

De Thèta-helingtechniek is een snelle en effectieve manier om zowel fysieke als psychische klachten op te sporen en te behandelen.

De Thèta-helingtechniek is een techniek waarbij de facilitator zich in de thèta staat bevindt en zich daar verbindt met de bron van onvoorwaardelijke liefde, vreugde en perfectie, ook wel God of “de Schepper van alles wat is” genoemd. “Thèta” verwijst naar de frequentie van de hersengolven waarmee wordt gewerkt. In thèta is dit 4 tot 7 trillingen per seconde. Op dit niveau wordt onze spiritualiteit ervaren, hebben we contact met onze intuïtie en kan directe heling plaatsvinden. De thèta-heling brengt harmonie en evenwicht tussen het denken, voelen, lichaam en ziel. Dankzij dit evenwicht kunnen wij ons hoogste potentieël bereiken.

Hoe verloopt een consult

Met behulp van een eenvoudige spiertest kan via gestelde vragen helder gemaakt worden welk patroon of overtuiging een belemmering vormt die ons in de weg zit. Wanneer de facilitator na toestemming van de cliënt opdracht geeft tot het omzetten van een overtuiging dan vindt er direct een verandering plaats in alle cellen van het lichaam. Zo kan je met behulp van deze methode juist die overtuigingen snel opsporen en eenvoudig veranderen in overtuigingen, die jou ondersteunen in plaats van tegenwerken.

Consult op afstand, telefoonsessie

Het is mogelijk om de sessie telefonisch te doen. Ook het testen kan op afstand en het omzetten en installeren van programma’s en overtuigingen kan altijd, ongeacht de plaats waar iemand zich bevindt. Wel zal er in alle gevallen toestemming voor moeten worden gegeven door de cliënt.

Waar kunnen we onder andere aan werken met thèta:

-het verwijderen van oude belemmerende overtuigingen en deze vervangen door nieuwe positieve overtuigingen

-het overwinnen van angsten, je veilig voelen

-het verhogen van de kwaliteit van leven op alle terreinen zoals: relaties, werk, vitaliteit, enz.

-negatieve gevoelens omzetten in positieve gevoelens

-ondersteuning bieden in het genezingsproces van ziekten

-het herstellen van een psychische, emotionele of fysieke disbalans

-het verwerken van verlies, rouwverwerking

-het oplossen van rsi-klachten en rsi-gerelateerde klachten

-zingeving, antwoord op levensvragen.

-eigenlijk aan alles dat je wilt veranderen in je leven of dat van je kinderen.

Wat heb je nodig op dit moment?

Wat is jouw doel in je leven?

Weet je zelf het antwoord op deze vragen niet, of niet helemaal? Dan kan een reading duidelijk maken waar het voor jou om gaat.

Soms twijfel je over beslissingen die je moet nemen of stappen die je kunt zetten. Het kan gaan over werk, gezondheid, relaties, eigenlijk over alles dat er toe doet in je leven.

Vanuit mijn werk als theta-coach en -healer heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van readingen. Daarin heb ik gemerkt dat het heel waardevol is voor ieder die een reading krijgt om bijvoorbeeld helder te krijgen waarom zijn of haar leven gaat zoals het gaat of waarom het lastig is om bepaalde patronen te doorbreken.

Een reading kan geweldig helpen om meer zekerheid te krijgen in je leven en wat je kunt doen om je doelen te bereiken.

Ben je geïnteresseerd in een reading? Je kunt een afspraak maken door mij te bellen of te mailen.

Je kunt eventueel een foto mee nemen als je bijvoorbeeld een reading voor iemand anders (met toestemming van de betreffende persoon) je kind of huisdier wil krijgen.

Reading

Nieuwe reacties